06/02/2020 - Dealerschap Manitou van mateco naar dochteronderneming HDW Nederland

Voor velen van u zijn de namen Manitou en mateco (voorheen Gunco) een begrip én al vele jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu ging om huur of aankoop van dit mooie product, u wist ons gelukkig altijd te vinden, dit zeggen wij dan ook met gepaste trots. De samenwerking tussen Manitou en mateco is door de vele jaren heen gegroeid tot een unieke samenwerking. Gezamenlijk volgden wij de ontwikkeling van de markt op de voet en kon er door ons adequaat worden gereageerd.

Door de explosieve groei van onze verhuuractiviteiten op het gebied van (auto) hoogwerkers en schaarliften in de afgelopen jaren, rees bij ons de vraag; kunnen wij Manitou binnen mateco bv dié aandacht blijven geven die het verdient? Wij wilden pertinent géén concessies doen waar het gaat om aandacht en service voor deze prachtige machines.

Onze dochteronderneming HDW Nederland , evenals mateco bv onderdeel van de TVH-groep, is al ruim 28 jaar importeur van bouw gerelateerde machines. Gerenommeerde merken als Genie, Teupen, Versalift behoren tot het leveringsprogramma van HDW. Het bedienen van haar klanten én het geven van goede service staan, evenals bij mateco, hoog in het vaandel bij HDW.

Na overleg tussen de directie van Manitou BF en mateco/HDW is er besloten om Manitou toe te voegen aan het al zeer mooie programma van HDW. Alle partijen zijn ervan overtuigd dat de klant bij de verkooporganisatie HDW, optimaal bediend zal worden en dat verdere groei op de markt kan worden gerealiseerd. HDW Nederland is onlangs verhuisd naar haar nieuwe onderkomen in Heinenoord. Een prachtige locatie waar tijdens de bouw al voorbereidingen zijn getroffen voor de komst van Manitou. Ook zal Hans Visser, Manager Sales & Leasing, de overstap maken van mateco naar HDW. Hiermee blijft ruim 25 jaar kennis en ervaring met Manitou behouden. Voor klanten een echte win-win situatie.

Over deze nieuwbouw en open dagen worden klanten te zijner tijd door HDW geïnformeerd.

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Hans Visser email: hans.visser(at)hdwnl.com, tel. 06 22581159.