05/01/2020 - Eikenprocessierups? Wij staan voor u klaar!

De eikenprocessierups is weer in aantocht! Bij mateco hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen zodat u veilig de hoogte in kan om de rups te bestrijden. In deze nieuwsbrief leest u er alles over. Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen in uw mailbox? Meld u dan aan via ons contactformulier en vink "aanmelden voor de nieuwsbrief" aan.

Autohoogwerkers t/m 29 meter op rijbewijs B

In ons aanbod vindt u autohoogwerkers met werkhoogtes tot 29 meter. Deze autohoogwerkers kunnen door uw eigen medewerker bediend worden, mits hij of zij een rijbewijs B heeft. Autohoogwerkers zijn ideaal om veilig op hoogte de processierups te bestrijden. Ook lenen de autohoogwerkers zich voor andere facetten van de boomverzorging zoals het snoeien van bomen omdat ze makkelijk en snel te verplaatsen zijn. 

 

Hybride machines 

Wij hebben ook verschillende hybride en volledig elektrische hoogwerkers in onze verhuurvloot. Sinds kort is er een kabel waarmee u deze hybride machines op kunt laden bij een laadpaal in de stad

 

Zachte ondergrond? Trax banden

Het komt vaak voor dat u als boomsnoeier met de hoogwerker over een zachte ondergrond rijdt. Met normale banden zou de machine wegzakken. Daarom hebben we een aantal machines met trax-banden in onze verhuurvloot, zoals de S65 Trax. Zo zakt de machine niet weg en is er voldoende grip en geen kantelgevaar, zodat u veilig kunt rijden. Kijk op onze verhuurpagina voor meer informatie. 

 

Onze voorzorgsmaatregelen

Uiteraard hebben we intern verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen, zodat onze medewerkers de machines veilig kunnen onderhouden en schoonmaken. Hiervoor hebben de medewerkers die met de machines in contact komen, een ERP-preventie kit ter beschikking.

 

Neem contact op met onze expert

Onze expert op het gebied van hoogwerkers in combinatie met  boomverzorging is Niels Derlagen. Voor specialistische vragen kunt u bij hem terecht via email of telefoon (+31 6 10017901).

Heeft u vragen over praktische zaken? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde vestiging via onze contact-pagina.