10/24/2019 - Muurschilderingen in Goes

Vier gevels in Goes werden afgelopen maand omgetoverd tot kunstwerken. De eerste kunstenaars gingen aan de slag op twee locaties aan de Appelstraat. Later volgden muurschilderingen in de Bramestraat en op de sporthal aan de Thorbeckelaan. En dat allemaal met behulp van schaarhoogwerkers van mateco!

In Goes sieren al jaren kunstwerken diverse gevels. In 2015 gingen kunstenaars uit binnen- en buitenland tijdens een tiendaags festival aan de slag. Later kwamen daar nog enkele murals bij.

Op initiatief van de culturele raad en in samenwerking met woningcorporatie RWS werd afgelopen weken opnieuw geschilderd. Karski & Beyond en kunstenaarsduo Bier en Brood beschilderen twee gevels in de Appelstraat. Kunstenaar Peeta uit ItaliĆ« ging aan de slag in de Bramestraat. In de herfstvakantie (7 tot en met 18 oktober) werkte het kunstenaarsduo Karski & Beyond samen met een groep jongeren aan het ontwerp van de schildering voor de sporthal in de Thorbeckelaan in de Goese Polder.

Bekijk alle beschilderingen hier

Bron: Omroep Zeeland

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiƫne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen