Carrière

Bij mateco werken we met zijn allen samen om onze klant de beste hoogteoplossing en hoogte ervaring te bieden. We werken met dezelfde teamgeest aan de hoogwerkers, verreikers en andere hoogte toepassingen. Wij werken in een moderne bedrijfsstructuur en iedereen wordt op die manier actief betrokken bij de bedrijfsactiviteiten.

Als professionele werkgever bieden wij een vriendelijke werkcultuur en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij werken graag samen met jou aan de toekomstperspectieven om jezelf binnen mateco te ontwikkelen.

Zoek jij een toekomst bij een gezond groeiend bedrijf dan kijken wij uit naar je sollicitatie, want wij staan altijd open voor gemotiveerde en ondernemende medewerkers!

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen