29-09-2020 - mateco; your greener way up

De verhuurvloot van mateco bestaat al voor 70% uit Eco lifts. Dit zijn machines met een elektrische, hybride of bi-energy aandrijving. Dat aantal groeit en is nu gelanceerd als Eco lifts.

De milieuvriendelijke machines hebben uiteraard verschillende voordelen: 

  • Deze machines hebben geen verbrandingsmotor; er is dus ook geen uitstoot van schadelijke verbrandingsgassen. Dit is ideaal bij projecten waar restricties van CO2 uitstoot gassen gelden.
  • Elektrische machines zijn stiller en leveren minder geluidsoverlast op zowel voor u als de omgeving waar u werkt. Dit kan in uw voordeel werken bij beslissingen van aanbestedingen in steden, woonwijken en stiltegebieden.
  • Elektrische machines zijn goedkoper; de kosten van energie zijn lager dan van machines op fossiele brandstoffen.

Er zijn verschillende nieuwe Eco lifts aan de verhuurvloot toegevoegd. Als u de komende tijd onze website en sociale media in de gaten houdt (Facebook en LinkedIn), zult u steeds meer van onze Eco lifts zien. Video's, foto's en zelfs een foto actie, waarbij u kans maakt op iedere maand weer een andere mooie prijs. 

Hieronder kunt u de eerste video in de reeks bekijken. De eerste gaat over de 2669 DC OR. Dit is een elektrische schaarhoogwerker die zowel binnen, als buiten ingezet kan worden met een werkhoogte van 9,70 meter. De 3669 DC OR (werkhoogte 11,75 meter) en de 4069 DC OR (werkhoogte 14,12 meter) zijn soortgelijke machines met een grotere werkhoogte. 

mateco: your greener way up!