Reparatie

Naast een snelle levering van verhuurmachines heeft mateco nog een andere sterke kwaliteit: wij verlenen goede service. mateco heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Goes, Sittard, Veghel en Zwolle. Verhuurklanten kunnen contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging voor de snelste service. Elke vestiging heeft een technische dienst met binnen- en buitenmonteurs, waardoor we reparatie- en onderhoudsdiensten kunnen aanbieden in verschillende werkplaatsen. Het gaat om de brede scala aan merken en typen machines die wij vervoeren (variërend van handpallettrucks tot reachstackers), zijn de monteurs van mateco zeer veelzijdig. Training door fabrikanten en trainingen via het ROVC-instituut leveren een belangrijke bijdrage aan deze veelzijdigheid.

Vanuit het hoofdmagazijn in Rotterdam bevoorraden we al onze filialen, inclusief de servicewagens. De servicewagens bevatten veel voorkomende onderdelen. Als het onderdeel niet bij de hand is, bevindt het zich in het hoofdmagazijn in Rotterdam of in het magazijn van 1 van onze andere vestigingen. Ons computersysteem informeert ons precies over de voorraadniveaus van de magazijns op de vestigingen en welke orders zijn geplaatst. Als er spoed is,zal het onderdeel per koerier worden opgestuurd.

Een belangrijk aspect van onze service is dat we in geval van problemen bijna altijd het probleem op kunnen lossen. Als we deze snelle service niet kunnen aanbieden, bieden we de mogelijkheid om de machine om te wisselen.

Inspectie en organisatie

mateco inspecteert zijn eigen machines ( mbv SGS en BMWT) een keer per jaar en houdt op gezette tijden 's nachts onderhoud om problemen te voorkomen. Het kantoor van het bedrijf in Rotterdam regelt deze inspecties en fungeert als een kennisbasis voor onze eigen mensen, en natuurlijk onze klanten.

Vanwege onze goede contacten met de meeste fabrikanten en organisties kunnen we onze vragen aan de juiste personen stellen, zodat we op korte termijn feedback kunnen geven en de problemen snel kunnen oplossen.

KLANTEN MET HUN EIGEN MACHINES

Klanten met eigen machines kunnen mateco altijd vragen om een machine te inspecteren en te repareren. Als we een probleem gevonden hebben, kijken we naar het systeem en bespreken we vooraf het beste actieplan,en repareren wij direct op de locatie van de klant van in onze werkplaats.

Op deze manier weet de klant grofweg wat hij kan verwachten, maar tijdens de reparatie kunnen er altijd onverwachte problemen onstaan. In het geval van extra kosten, zullen we de klant altijd op de hoogte houden, om verrassingen bij het ontvangst van de factuur te voorkomen.

ONDERDELEN

Ons magazijn is bevoorraad met alle meest verkopende merkonderdelen van Manitou, Genie, Grove, Toyota en Jlg. Door middel van type-en serienummer kunnen de specifieke delen adequaat worden opgezocht en aan u worden geleverd.

Als het gevraagde onderdeel niet op voorraad is, kan het onderdeel worden besteld en naar het magazijn worden gestuurd. Een andere mogelijkheid is om het onderdeel direct aan u te leveren. </ p >

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze magazijnmedewerkers:

magazijn(at)mateco.nl