Reparatie

Naast een snelle levering van verhuurmachines heeft mateco nog een andere sterke kwaliteit: wij verlenen goede service. mateco heeft vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Goes, Sittard, Veghel en Zwolle. Verhuurklanten kunnen contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging voor de snelste service. Elke vestiging heeft een technische dienst met binnen- en buitenmonteurs, waardoor we reparatie- en onderhoudsdiensten kunnen aanbieden in verschillende werkplaatsen. Het gaat om de brede scala aan merken en typen machines die wij vervoeren (variërend van handpallettrucks tot reachstackers), zijn de monteurs van mateco zeer veelzijdig. Training door fabrikanten en trainingen via het ROVC-instituut leveren een belangrijke bijdrage aan deze veelzijdigheid.

Vanuit het hoofdmagazijn in Rotterdam bevoorraden we al onze filialen, inclusief de servicewagens. De servicewagens bevatten veel voorkomende onderdelen. Als het onderdeel niet bij de hand is, bevindt het zich in het hoofdmagazijn in Rotterdam of in het magazijn van 1 van onze andere vestigingen. Ons computersysteem informeert ons precies over de voorraadniveaus van de magazijns op de vestigingen en welke orders zijn geplaatst. Als er spoed is,zal het onderdeel per koerier worden opgestuurd .

Een belangrijk aspect van onze service is dat we in geval van problemen bijna altijd het probleem op kunnen lossen. Als we deze snelle service niet kunnen aanbieden, bieden we de mogelijkheid om de machine om te wisselen.

Inspectie en organisatie

mateco inspecteert zijn apparatuur (bv SGS en BMWT) een keer per jaar en nachten onderhoud op grote tijden om problemen te voorkomen. Het kantoor van het bedrijf in Rotterdam regelt deze inspecties en fungeert als een kennisbasis voor onze eigen mensen, en natuurlijk onze klanten.

Vanwege our Goede en contacten met de Meeste Fabrikanten en organizations Kunnen we our legal vragen Stellen aan de Juiste Mensen, zodat we op korte Termijn feedback Kunnen Geven van Problemen oplossen van solutions provide for Mogelijke Problemen.

KLANTEN MET HUN EIGEN MACHINES

Klanten met eigen machines kunnen mateco altijd vragen om een machine te inspecteren van te repareren. Als we het probleem hebben, kijken we naar het systeem en bespreken we ons achteraf het beste actieplan, direct op de locatie van de klant van in onze werkplaats.

Op deze manier weet de klant grofweg wat hij kan verwachten, ongeacht een reparatie altijd onverwachte problemen kan bevatten. In ons geval van méér geld zullen we de klant altijd op de hoogte houden, acceptant by ontvangst van de factuur voorkomen worden.

ONDERDELEN

Ons magazijn wordt geleverd met alle snelverkopende merkonderdelen van Manitou, Genie, Grove, Toyota en Jlg. Door middel van type-en seraction kunnen de specifieke delen adequaat worden en aan u geleverd worden geleverd.

Als het gevraagde onderdeel niet op voorraad is, kan het in het magazijn worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om het component direct to u te leveren. </ p > < p > Afgezien van onderdelen van famous fabrikanten, including the liner and still.

is over een OEM-assortiment (Original Equipment Manufacturer). Deze items hebben een breed programma van onmisbare onderdelen zoals ruitenwisserbladen, v-riemen, filters, verlichtingsonderdelen etc.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze magazijnmedewerkers:

magazijn(at)mateco.nl