Missie

Onze klanten te voorzien van uitgekiende flexibele verhuuroplossingen, waarbij onze machines technisch en veilig in uitstekende staat verkeren, op tijd worden geleverd, ondersteund met uitzonderlijke service en de juiste professionele ondersteuning. Daarbij oog houden voor het leveren van een positieve bijdrage aan mens, milieu en economie.

Kernwaarden

 • Passion to perform
  We hebben passie om te presteren en focussen op concrete resultaten
 • Trust to act
  We krijgen het vertrouwen om ons werk te doen en doen dat daadkrachtig
 • Act responsibly
  We zijn verantwoordelijk voor onze daden en consequenties daarvan op onze stakeholders en onze omgeving
 • Make it fun
  We hebben plezier in ons werk en creëren omstandigheden waar we ons prettig en veilig voelen

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen