Veiligheid, de nummer één prioriteit

Onze machines voldoen natuurlijk volledig aan de Nederlandse veiligheidsvoorschriften.

  • Hoogste veiligheidsstandaard
  • Uitgebreide onderhoudsregistraties
  • Alle relevante keurmerken en normen

Zelfs een professional is nooit klaar met leren. Daarom bieden we onze klanten uitgebreide, praktijkgerichte en gecertificeerde trainingen. Praktische oefeningen leren uw personeel om de mateco hoogwerkers veilig en efficiënt te bedienen en te onderhouden. Deelname wordt gedocumenteerd via een BMWT/TÜV of IPAF-certificaat.

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen