Lease

Bij ons kunt u ervoor kiezen om hoogwerkers of vorkheftrucks te leasen. Hiervoor zijn een aantal opties die we graag met u bespreken. 

  • Op maat gemaakte lease-oplossingen
  • Full operational lease
  • Netto operational lease

Op maat gemaakte lease-oplossingen

We kunnen u persoonlijk advies geven over het type lease-overeenkomst dat het beste past bij de omstandigheden van uw bedrijf. Het is hierom van belang dat u een goed inzicht heeft in uw
huidige financiële situatie. Daarnaast is er de vraag of u wilt dat de huurovereenkomst op uw balans wordt weergegeven. Bij deze keuzes kunnen onze medewerkers u helpen. 

Full operational lease

Bij een Full Operational Lease maakt u langdurig gebruik van een machine tegen een vooraf besloten bedrag. Dit bedrag is gebaseerd op het gebruik van de machine tijdens de contractperiode. Vanwege het vast maandbedrag, krijgt u een goed inzicht in de bedrijfskosten. De onderhoudskosten en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering vallen onder het vaste maandbedrag. Het is ook mogelijk overeen te komen over een dekking van een scheepsromp en een machineverzekering. Aan het einde van het leasecontract krijgt u niet het eigendomsrecht van de machine.

Netto operationele lease

Wanneer u kiest voor een netto operationele lease, maakt u tijdens de lease-periode gebruik van de machine. Dit houdt in dat de kosten voor onderhoud en storingen apart worden gefactureerd. De hoogwerker is niet uw eigendom, tot na betaling van een vooraf bepaalde verkoopprijs. Net als bij Full Operational Lease wordt de hoogwerker niet weergegeven in uw balans. 

Financiële lease

Financiële Lease is een leasetype waarmee u eigenaar van de hoogwerker wordt na betaling van de laatste termijn. Onderhoud en verzekering zijn niet inbegrepen in het maandelijkse bedrag en we zullen het onderhoud afzonderlijk factureren. Dit type lease is zichtbaar op uw balans en bovendien moet u het object zelf afschrijven. Dit houdt in dat u het economische risico draagt.

Heeft u vragen over het leasen van machines? Neem dan contact met ons op.