10-01-2024 - Coming Soon: Nifty HR17N E


Onze verhuurvloot wordt eind januari wederom verrijkt met een elektrische hoogwerker.

De Nifty HR 17N E is een elektrisch aangedreven knikhoogwerker, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De machine heeft een werkhoogte van 17,20 meter, een reikwijdte van 9,2 meter en is maar 1,50 meter breed!

Heeft u werkzaamheden op hoogte of moet u een afstand overbruggen binnen in uw magazijn, dan is deze machine zeer geschikt. Bovendien is deze machine voorzien van non-marking banden, zodat er geen strepen op uw bedrijfsvloer achter blijven. Verder is deze machine ideaal voor bedrijven die werken in de voedingsmiddelen, industriële werkzaamheden en evenementen.

Deze nieuwe aanwinst past perfect binnen onze inzet om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze impact op het milieu te verminderen. Elektrische machines zoals deze bieden talloze voordelen, waaronder lagere uitstoot, verminderd geluid en verbeterde efficiëntie, waardoor we niet alleen onze bedrijfsprestaties verbeteren, maar ook bijdragen aan een schonere leefomgeving. We streven naar een 100% elektrische verhuurvloot.

mateco...your greener way up♻

SO STAY TUNED