21-03-2024 - mateco bereidt zich voor op het festivalseizoen!


Bij mateco zijn we volop bezig met de voorbereidingen voor het aankomende festivalseizoen. We breiden ons verhuurvloot uit met elektrische Gators van het merk Frisian Leffert (zowel 2- als 4-zitters, 2 en 4 wiel gestuurd).

We begrijpen het belang van duurzaamheid en innovatie. Met de toevoeging van elektrische Gators aan ons assortiment willen we niet alleen efficiënte en betrouwbare oplossingen bieden, maar ook bijdragen aan een schonere en groenere omgeving. 

Deze elektrische Gators bieden dezelfde uitstekende prestaties en veelzijdigheid als hun traditionele diesel tegenhangers, maar met het extra voordeel van milieuvriendelijkheid. Of het nu gaat om het transporteren van materiaal, apparatuur of personeel op festivalterreinen, deze elektrische voertuigen zijn er klaar voor, en dat allemaal zonder emissies. 

Terwijl we ons voorbereiden op het drukke festivalseizoen, kunt u erop vertrouwen dat mateco zich inzet voor duurzame oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en de planeet.


mateco....your greener way up!


Klik hier voor de technische gegevens te bekijken van de Gators