17-03-2020 - Nieuwe spinrupshoogwerkers: X20J plus en X17J plus

De X20J plus en de X17J plus staan klaar in onze verhuurvloot.

Deze 2 machines van JLG lijken veel op elkaar, maar zijn toch anders. De X20J plus is de "grote broer" van de kleinere X17J plus. De rupsen van de X20J Plus zijn iets langer, het profiel van de tracks iets anders en de X20J Plus heeft een extra sectie in de bovenmast, waar de 3 meter extra werkhoogte (tov de X17J Plus) vandaan komt. De transportlengte van de X20J is ook iets groter dan van de X17J Plus.

Kijk voor alle specificaties op de product-pagina

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen