Verhuur van hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers voor professionals.

Met zeven vestigingen in Nederland, meer dan 150 locaties in Europa en samenwerkingen met ruim 80 partners wereldwijd, zorgen wij voor de beste service. mateco helpt u om samen de juiste weg omhoog te bepalen. Dit kunnen wij met onze grote verhuurvloot bestaand uit 4.500 machines in meer dan 700 maten en toepassingen.

In onze verhuurvloot hebben wij de hoogwerker die u zoekt met een werkhoogte tot 90 meter, een horizontaal bereik tot 41 meter en een maximale platformcapaciteit tot 1000 kg.

Ongeacht de uitdaging, wij bieden de oplossing. Of dit nu een telescoophoogwerker, schaarhoogwerkers of autohoogwerker is – mateco helpt u omhoog! 

 

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen