Vestiging

mateco Rotterdam

Adres

Pittsburghstraat 1
3047 BL Rotterdam
+31 10 208 1500
rotterdam(at)mateco.nl
Return to map

Bij onze locatie in Rotterdam vind u het hoofdkantoor van mateco. Hier bevindt zich de grootste werkplaats waar reparaties en onderhoud aan de hoogwerkers worden uitgevoerd. Naast hoogwerkers is het uiteraard ook mogelijk om verreikers, heftrucks en andere machines te huren.

Rekening houdend met de diverse aanbevelingen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19), beperkt mateco het fysiek contact met derden tot een minimum. We doen dit uit bezorgdheid voor de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en hun familie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk te garanderen, blijven onze kantoren en onze vertegenwoordigers bereikbaar via telefoon en mail.

De technici en chauffeurs die bij u interventies of leveringen verrichten, werd gevraagd om de strikte hygiëne-normen te respecteren en voldoende afstand bij het contact te bewaren. We sluiten echter niet uit dat de komende dagen/weken er mogelijke vertragingen kunnen optreden. We danken u voor het begrip en vertrouwen