10/12/2020 - AnteaGroup benoemt mateco tot Topleverancier

Het is uiteraard altijd leuk wanneer een klant zijn waardering over de samenwerking en de service die je levert laat blijken. Het wordt nog veel leuker als de klant die waardering tastbaar en visueel maakt. AnteaGroup deed dit door middel van een award.

Afgelopen week waren we dan ook erg verrast en blij. Totaal onverwacht werd onze lang lopende relatie met de AnteaGroup beloond met het predikaat van Top leverancier. Met name de businesslijn Infra is zeer te spreken over de manier waarop mateco inspeelt op de vragen, problemen, uitdagingen en uitvoering van de projecten die AnteaGroup ons voorlegt. mateco scoorde op de punten Veiligheid, Samenwerken en Kwaliteit een dikke 10. Op het onderdeel Milieubewustzijn heeft mateco geen beoordeling ontvangen, deze zal bij de volgende beoordeling wel worden meegenomen.

Antea Businesslijn Infra is actief in kleine en grote infraprojecten; lokaal, regionaal en landelijk. Zij zijn de partner die strategisch met je meedenkt, maar die ook tot concrete oplossingen komt. Je vindt bij hen de beste specialisten van Nederland voor het ontwerpen, realiseren en beheren van infra. mateco past daar goed bij voor de bereikbaarheid van de inspectie van diverse objecten als bruggen, viaducten, tunnels, en gebouwen. Hiervoor leveren wij hoogwerkers, van kleine zelfrijders tot de 75m vrachtwagenhoogwerker met machinist. Ook laagwerkers voor de bereikbaarheid van de onderzijde van de bruggen worden regelmatig voor Antea ingezet. Dit is een machine waar mateco uniek in is.

Wij danken AnteaGroup voor het vertrouwen en we gaan ons uiterste best doen om in de toekomst onze samenwerking nog verder te verbeteren.