← Return

Onze divisies

Misschien wist u het al; binnen mateco hebben we een drietal divisies. Special Equipment, International Rental en de Autohoogwerker Divisie. Maar wat doen deze divisies eigenlijk en waarom? Dat leggen we uit in dit blog.

 

Special Equipment

Deze divisie heeft zijn eigen website in 5 verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. De reden dat deze website in zoveel verschillende talen beschikbaar is, is omdat deze divisie zich met zijn Special Equipment machines voor alle mateco-landen inzet. Hierdoor kunnen de  klanten in hun eigen taal de website lezen. Ook heeft Special Equipment zijn eigen Rental Guide en andere documentatie. 
De doelstelling van Special Equipment is om machines te leveren die niet makkelijk te verkrijgen zijn op de lokale verhuurmarkt in Europa. En de andere landen waar mateco is om te kunnen voldoen aan de vraag van onze collega’s in Europa. Denk hierbij aan grote elektrische en diesel schaarhoogwerkers (t/m 33 -34 meter werkhoogte) en grote (knik) telescopen( 48- 58 meter werkhoogte) en Manitou verreikers (bijv. 13 T of 18T). Alles wat niet standaard is qua machines, probeert Special Equipment te leveren. Vaak blijven deze machines voor langere tijd in de verhuur bij projecten in heel Europa.

 

International Rental 

De International Rental divisie van mateco heeft medewerkers in alle mateco-landen. Hierdoor worden de lijnen kort en kunnen klanten uit bijvoorbeeld Nederland, snel en efficiënt projecten in het buitenland uitvoeren met de mateco-machines, met de kwaliteit en service die de klant van ons gewend is. Deze divisie is speciaal in het leven geroepen voor klanten die regelmatig projecten buiten hun vestigingsland hebben. Voor klanten die slechts af en toe een klus over de grens moeten opknappen, bestaat er de crossborder afdeling. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze Coordinator International Rental via het email adres: info@internationalrental.eu.

.

Autohoogwerker Divisie

Deze afdeling is, zoals het woord al zegt, speciaal gericht op de (vrachtwagen) autohoogwerkers van mateco. De divisie wordt aangestuurd vanuit de nieuwste vestiging van mateco: mateco Utrecht. De verhuurvloot van de autohoogwerkers bestaat uit (vracht) autohoogwerkers tot 75 meter werkhoogte en laagwerkers met een reikwijdte tot 23 meter. Via Europese partners kan de Autohoogwerker divisie (vracht)autohoogwerkers leveren tot 90 meter werkhoogte. De divisie levert ook machinisten voor de vrachtwagen autohoogwerkers met rijbewijs C. Sinds kort heeft de afdeling ook zijn eigen documentatie, zoals bijvoorbeeld een Rental Guide en verschillende brochures voor specifieke hoogwerkers (VTL140F en T510HF). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze autohoogwerker divisie specialist via email adres: autohoogwerkers@mateco.nl.

Comments
24.10.2022 | remove teenage acne

JP

Write comment

* These fields are required