← Return

Handpallettrucks

Meer dan de helft van de mensen die in magazijnen werken, hebben lichamelijke klachten. Ze moeten vaak gebruik maken van een handpallettruck om zware lasten te verplaatsen, wat niet altijd op een ergonomische en efficiënte manier gebeurt. Maar hoe kunnen we dit beter aanpakken?

De oplossing is het gebruik van een elektrische handpallettruck, die ervoor zorgt dat de fysieke belasting van je werknemers afneemt. Er is namelijk nog heel wat kracht nodig om goederen via transpalletten te vervoeren, maar met een elektrische handpallettruck is dit niet zo. Dit leidt tot minder lichamelijke klachten en een stijgende arbeidstevredenheid.

In welke gevallen gebruik je beter een elektrische transpallet?

Grotere afstanden worden sneller overbrugd met een elektrische handpallettruck. Er is dus een aanzienlijke productiviteitswinst, omdat jouw werknemers in dezelfde tijdspanne meer werk verrichten dankzij de elektrische handpallettruck.

Bij vrachtwagens is er vaak een kleine laadruimte en moet er veel gemanoeuvreerd worden. Dankzij de compactheid en gebruiksvriendelijkheid van een elektrische handpallettruck is het gemakkelijk om een vrachtwagen te laden.

Voorkom werkongevallen: Stoppen gaat sneller met een elektrische handpallettruck, omdat er minder kracht vereist is. Zeker bij zware vrachten is het verschil groot en kunnen veel werkongevallen vermeden worden.

Maar moet ik de transpallet dan niet voortdurend opladen?

Nee! Er bestaan steeds meer modellen met verhoogde batterij-capaciteit. Hierdoor kan je ook zwaardere elektrische modellen een volledige werkdag gebruiken zonder tussendoor te moeten opladen.

 

 

To top

Comments

No comments

Write comment

* These fields are required